Nieuwe editie deel I en II. Nu compleet vertaald met Rasji en Halachot.

Deel I tot en met deel IX van Talmoed Berachot, Zegenspreuken in het Nederlands vertaald in een nieuwe schitterende uitgebreide tweede editie met volledig commentaar en vertaling in het Nederlands van de grote commentator Rasji  zonder wie het onmogelijk is de Gemara, de Talmoed goed te begrijpen. Bovendien zijn er zeer vele persoonlijke verklaringen van mij toegevoegd (PeMaJa, de zogenaamde Peroesj Mattenat Jaäkov, de verklaringen van het geschenk van Jacob). Lees ook de andere berichten.
Deze editie is door wordt uitgegeven door LI EL BV en Skandalon.
Bestel via www.skandalon.nl

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>